fbpx
  • Gör som +10.000st andra, prenumerera på våra investeringstips:

Vill du bygga en utdelningsportfölj? Ladda ner vår nya bok “Bygg din egen pengamaskin – med utdelningsaktier”

Om Aktieskolan / Kontakta oss

Har ni frågor, funderingar eller feedback angående materialet på Aktieskolan.se? Välkommen till att kontakta oss genom uppgifterna här nedanför.

Aktieskolan.se (Consilium Online AB)
Borgås gårdsväg 4
43439 Kungsbacka
Org nr: 559014-6725

Mail: kontakt@aktieskolan.se

KOSTNADSFRIA GUIDER INOM PRIVATEKONOMI

Aktieskolan-logotyp

Aktieskolan.se grundades 2006 och har sedan dess hjälpt tusentals människor varje månad att bli bättre på aktier, fonder och privatekonomi. Alla våra tjänster är kostnadsfria och är ofta skapade av frilansskribenter som har ett brinnande intresse för börsen och ekonomi.

2019 förvärvades Aktieskolan.se av Consilium Online AB (Org. nummer: 559014-6725). Under hösten påbörjades en storsatsning där första steget blev en helrenovering av sajtens uppbyggnad och grafiska profil. Nu fortsätter vi att skapa nytt läsvärt och inspirerande material för dig som besökare. Har du något specifikt som du saknar? Kontakta oss gärna!

VILKA ÄR VI?

Vi arbetar med Aktieskolan.se

Här nedanför nämns några av oss som arbetar med Aktieskolan.se. Vi är ett gäng börstokiga människor som mer än gärna delar med oss av av våra kunskaper när det kommer till aktier, fonder och privatekonomi. 

Vi har skapat utförliga guider där vi hjälper dig att köpa aktier, spara i fonder eller investera pengar i olika tillgångar.

Anton Gustafsson-Consilium Online-Västkustinvesteraren
Anton Gustafsson

VD & ägare av Aktieskolan.se

Anton har över +10 års erfarenhet av egenföretagande och har ett brinnande intresse för investeringar och privatekonomi. På fritiden driver Anton en av Sveriges största aktiebloggar, Västkustinvesteraren.se.

Läs mer om Anton Gustafsson

David Svensson Vesterlund-300x300
David Vesterlund

Skribent och content creator

David började arbeta med finansiell rådgivning till företag och privatpersoner redan 2006. 

Han har även publicerat redaktionella annonser om nyemissioner och börsnoteringar i Svenska Dagbladet.

Caroline Ohlsson-profilbild
Caroline Ohlsson

Skribent och content creator

Carolines intresse för aktier och investeringar har funnits med henne länge och fick Carioline att 2013 söka sig till finansbranschen. Hon började som mötesbokare och har sedan haft en rad olika arbetsuppgifter och arbetar idag som koordinator/säljstöd.

Vid sidan av arbetet är Caroline engagerad i olika grupper som arbetar för att få fler att intressera sig för sparande och investeringar. Vid sidan av intresset för ekonomi har hon ett stort intresse för matlagning och resor.

FAQ

Majoriteten av innehållet (text) på Aktieskolan är skapat av frilansskribenter som brinner för privatekonomi och börsen. Det innebär även att vi inte kan garantera att alla information är 100% korrekt. Vi ber er därför att kontakta oss om ni skulle stöta på något faktafel så vi kan rätta till det så fort som möjligt.

Trots att stora delar av innehållet är skapat av frilansskribenter så äger Aktieskolan.se rättigheterna till allt material i textform. Vi använder däremot många videos, podcast och annat från tredje part där dessa parter själva äger rättigheterna.

Bildmaterial kommer från bildbanker med CC0-material.

Aktieskolan.se är 100% kostnadsfri för användare och besökare. Istället kan vi erhålla en ersättning från våra samarbetspartners när vi vidarebefordrar en ny kund till dem. Detta kallas samarbetslänkar (affiliatelänkar) och påverkar inte dig som besökare.

Exempel på samarbetspartners: Avanza bank, Nordnet, Lendify och Tessin.