fbpx
  • Gör som +7600st andra, prenumerera på våra investeringstips:

Om Aktieskolan / Kontakta oss

Har ni frågor, funderingar eller feedback angående materialet på Aktieskolan.se? Välkommen till att kontakta oss genom kontaktformuläret här nedanför.

KOSTNADSFRIA GUIDER INOM PRIVATEKONOMI

Aktieskolan-logotyp

Aktieskolan.se grundades 2006 och har sedan dess hjälpt tusentals människor varje månad att bli bättre på aktier, fonder och privatekonomi. Alla våra tjänster är kostnadsfria och är ofta skapade av frilansskribenter som har ett brinnande intresse för börsen och ekonomi.

2019 förvärvades Aktieskolan.se av Consilium Online AB (Org. nummer: 559014-6725). Under hösten påbörjades en storsatsning där första steget blev en helrenovering av sajtens uppbyggnad och grafiska profil. Nu fortsätter vi att skapa nytt läsvärt material för dig som besökare. Har du något specifikt som du saknar? Kontakta oss gärna!

Besök gärna någon utav våra två huvudsidor här på sajten:

FAQ

Majoriteten av innehållet (text) på Aktieskolan är skapat av frilansskribenter som brinner för privatekonomi och börsen. Det innebär även att vi inte kan garantera att alla information är 100% korrekt. Vi ber er därför att kontakta oss om ni skulle stöta på något faktafel.

Trots att stora delar av innehållet är skapat av frilansskribenter så äger Aktieskolan.se rättigheterna till allt material i textform. Vi använder däremot många videos, podcast och annat från tredje part där dessa parter själva äger rättigheterna.

Bildmaterial kommer från bildbanker med CC0-material.

Aktieskolan.se är 100% kostnadsfri för användare och besökare. Istället kan vi erhålla en ersättning från våra samarbetspartners när vi vidarebefordrar en ny kund till dem. Detta kallas samarbetslänkar (affiliatelänkar) och påverkar inte dig som besökare.

Exempel på samarbetspartners: Avanza bank, Nordnet, Lendify och Tessin.

Samarbetslänkar