Läs disclaimer & annonspolicy längst ned på sidan.

Sigmastocks historisk avkastning december 2022

Är du osäker på om Sigmastocks är rätt val för dig? 

Bra!

Sigmastocks är en aktierobot som investerar ditt kapital automatiskt direkt i aktier till en låg avgift. Sigmastocks investerar själv och gör jobbet åt dig så att du kan månadsspara i aktier helt automatiskt. Sigmastocks avgifter är låga och aktieroboten erbjuder bland annat insättningsgaranti och investerarskydd för ditt sparande.

I denna artikel går vi igenom Sigmastocks historiska avkastning så att du har chans att se hur Sigmastocks har presterat genom åren.

Häng med!

Artikelns innehållsförteckning

Så ser Sigmastocks målavkastning per år ut

Aktieroboten har haft en årlig målavkastning på 6-10% de senaste 10 åren, beroende på spararens portfölj och valda risknivå.

Sigmastocks historiska avkastning

Aktieroboten simulerade historiska avkastning är väldigt stark och uppvisar en god riskjusterad avkastning över tid. Avkastning är ingen garanti för framtida avkastning på det investerade kapitalet. Det innebär alltid en risk att ha i aktier i din portfölj. Läs mer om Sigmastocks portföljerna. Enligt företaget själva har deras historiska avkastning för sparare som gjort en engångsinsättning legat på mellan 9-13%.

Sigmastocks historisk avkastning

Sigmastocks riskspridning

Aktieroboten hjälper dig att få god riskspridning och du kan enkelt sprida dina aktier i portföljen mellan olika bolag, branscher och marknader. Sigmastocks omdöme är så bra eftersom du bland annat får en automatiserad riskspridning för att nå bästa möjliga avkastning.

Hur ser den senaste rapporterade avkastningen ut?

När du vill spara i aktier och investera dina pengar till låga avgifter är det viktigt att veta hur den senaste rapporterade avkastningen ser ut. Aktierobotens senaste avkastning är god och ligger inom räckvidden för företagets målavkastning.

Känner du nu att du vill lära dig ännu mer om Sigmastocks så rekommenderar vi att du läser vårt Sigmastocks omdöme & recension för att lära dig mer om tjänsten samt hur man öppnar ett konto och börjar investera.

Läs mer om Sigmastocks