Läs disclaimer & annonspolicy längst ned på sidan.

SaveLend historisk avkastning december 2022

Är du osäker på om SaveLend är rätt val för dig? 

Bra!

SaveLend är en investeringsplattform där privatpersoner och företag kan investera. i krediter. Under de senaste åren har den historiska avkastningen för investeringar varit utmärkt för krediter hos SaveLend.

I denna artikel går vi igenom SaveLends historiska avkastning så att du har chans att se hur SaveLend har presterat genom åren.

Häng med!

Artikelns innehållsförteckning

Så ser SaveLends målavkastning per år ut

SaveLend har en årlig avkastning på cirka 7-9%. Hur den årliga avkastningen faktiskt ser ut beror naturligtvis på till exempel hur det går för börsen och den globala ekonomin.

Lär dig hur man öppnar ett konto med ett företag hos SaveLend.

SaveLends historiska avkastning

SaveLend har dock lyckats nå den uppställda målavkastningen ända sedan företaget grundades. Genom åren har företaget haft en genomsnittlig avkastning på 9,40%. SaveLends avkastning har således varit tämligen stabil.

Savelends historiska avkastning

SaveLends riskspridning

Hur är det möjligt för företaget att ha en så stabil och hög avkastning? Plattformen investerar i krediter genom att placera kapitalet i hundratals olika kredittyper för att sprida dina risker. 

Företaget placerar aldrig alla ägg i samma korg, utan satsar i stället ordentligt på riskspridning och diversifiering.

Läs mer om för- & nackdelar om SaveLend.

Hur ser den senaste rapporterade avkastningen ut?

Ända sedan år 2014, då företaget började sin verksamhet, har företaget rapporterat dess årliga målavkastning. De sista två åren har pandemin slagit hårt mot den globala ekonomin, men trots att aktiebörsen har varit volatil har företaget de senaste 12 månaderna haft en avkastning på 8,93%.

Avslutning

Kom igång och börja göra investeringar i krediter genom att skapa ett konto hos SaveLend för stabil avkastning. Överför valfritt belopp och dina pengar investeras automatiskt. Du får möjlighet att investera ditt kapital i hundratals olika krediter med god avkastning.

Känner du nu att du vill lära dig ännu mer om SaveLend så rekommenderar vi att du läser vårt SaveLend omdöme & recension för att lära dig mer om tjänsten samt hur man öppnar ett konto och börjar investera.

Läs mer om Savelend