Fördelar och nackdelar med Opti fondrobot 2024

Anton Gustafsson profilbild

Anton har varit egenföretagare och investerat pengar i över 15 år. I dagsläget är han aktiv delägare i sex olika bolag och har bland annat vunnit pris som Årets Unga Företagare. Förkortad disclaimer: Investeringar innebär att du utsätter ditt kapital för risk. Ingenting på Akteiskolan.se ska läsas som finansiella råd. Sidan innehåller affiliatelänkar till Aktieskolans partners.

Anton Gustafsson profilbild

Anton har varit egenföretagare och investerat pengar i över 15 år. I dagsläget är han aktiv delägare i sex bolag. Han har bland annat vunnit pris som Årets Unga Företagare i Kungsbacka. Förkortad disclaimer: Investeringar innebär att du utsätter ditt kapital för risk. Ingenting på Akteiskolan.se ska läsas som finansiella råd. Sidan innehåller affiliatelänkar till Aktieskolans partners.

Har du svårt att bestämma dig om Opti är rätt val för dig?

Bra!

För vi har i denna artikeln listat för- & nackdelar med fondroboten. Vi dessutom gå igenom hur du enkelt öppnar ett konto hos Opti med vårt exklusiva specialerbjudande som ger dig 50% rabatt på Optis avgift i 3 månader!

Häng med!

Opti fondrobot
+450 röster
5/5

Betyg i App store

Koden AKTIESKOLAN50 ger dig 50% rabatt på avgiften i 3 månader!

Innehållsförteckning

FÖRDELAR

Fördelar med Opti fondrobot

Här nedanför har jag listat 9 olika fördelar varför man bör investera genom Opti.

Det finns många fördelar för de allra flesta att spara via Opti Fondrobot. Det är ett bekvämt sätt att få sina pengar förvaltade enligt en professionell metod.

Jag kontaktade Optis VD, Jonas Hombert, och ställde frågan…

 – Varför bör man välja Opti?

Opti skapades för dig som – likt vi – tycker att det ska vara enkelt att få ett sparande i världsklass! Det ska varken behöva bli din nya hobby eller ett ångestfyllt måste.

Istället investerar Opti dina pengar professionellt och sköter allt åt dig, till ett bra pris och med samma säkerhet som hos banken. Du håller enkelt koll i appen, får intressanta uppdateringar och hjälp att fatta rätt beslut.

Vi sköter det svåra, och finns alltid ett samtal bort när du vill – oavsett om du månadssparar 200 kr eller har investerat 200 000 kr.

Nackdelar med Opti fondrobot

Här nedanför har jag listat 5 olika nackdelar varför man inte bör investera genom Opti.

Läs mer om Opti fondrobot
Picture of Anton Gustafsson

Anton Gustafsson

Artikeln är faktagranskad och publicerad av Anton Gustafsson, VD och grundare av Consilium Online AB som i sin tur äger Aktieskolan.se. Anton har startat och drivit olika företag sedan 18 års ålder och investerat pengar i aktier och fonder i över 15 år.

Artikeln är faktagranskad och publicerad i enlighet med vår Policy för faktagranskning och vår Redaktionella policy.