Läs disclaimer och annonspolicy i botten.

Så öppnar du ett konto på eToro.com i juli 2022

Så öppnar man ett konto på eToro

eToro är en av världens ledande tradingmäklare med många miljoner användare runtom i världen. När du har öppnat ett konto hos eToro så har du möjligheten att handla och investera i tillgångar så som aktier, kryptovalutor, ETF:er, råvaror och valutor m.m.

I den här artikeln hjälper vi dig att öppna ett konto på eToro. Vi går igenom steg för steg hur man gör.

Innehållsförteckning

Öppna ett konto på eToro

1. Besök eToro och öppna ett 100% kostnadsfritt konto

Hur öppnar man ett konto på eToro? Det tar bara ett par minuter att skapa och komma igång med ditt eToro konto. Genom länken här nedanför så kommer du bli omredigerad till eToro.com och där fyller du i dina uppgifter.

I fältena, ange användarnamn, lösenord och mejladress och tryck sedan på “Skapa konto”. Gå sedan till din inkorg för att verifiera din identitet.

etoro logo
5/5

Hög risk. 68% av privata investerare förlorar pengar.

2. Se över det stora utbudet och bestäm vad du vill handla

Nu kan du börja använda eToro-plattformen. Det finns ett stort utbud på flera tillgångar hos eToro: allt från cfd:er och aktier till kryptovalutor, och alla med olika hög risk. CFD handel på eToro är intressant för många, men som investerare måste man även komma ihåg att just CFD:er är komplexa instrument.

etoro utbildning

3. Använd eToros gratis utbildningsmaterial

Med all aktiehandel finns det en risk att snabbt förlora pengar, och avkastning är ingen garanti. Därför är det rekommenderat att användarna på eToro tar del av plattformens gratis utbildningsmaterial. 

Materialet ger dig en bättre uppfattning av hur marknaden fungerar och du lär dig till exempel hur CFD:er fungerar, hur handel med CFD går till och vad securities and exchange commission samt copy trading är. eToro hjälper dig med allt detta.

Du kan även använda ett eToro-demokonto, vilket innebär att du handlar med låtsaspengar, tills du känner dig redo för att investera dina egna pengar. Om man inte tar del av materialet får man ta den höga risken och då finns det ju en risk att snabbt förlora pengar.

4. Köp och ta en position

Oavsett om du vill köpa en CFD eller aktie på eToros plattform är processen den samma. Tryck på den tillgång du vill köpa, ange hur många av tillgången du vill köpa, och ange därefter det pris du vill betala. Tryck till sist på köpknappen.

5. Sälj och stäng din position

När du vill sälja är det bara att trycka på tillgången du vill sälja, ange antalet och sist priset. Tryck därefter på säljknappen. Men vänta inte för länge, för då finns det en hög risk att du förlora dina pengar. Att handla på eToro är faktiskt så här enkelt.

Vill du lära dig mer om eToro så har vi skrivet en fullständig recension. Läs mer här om vårt eToro omdöme & recension.