• Gör som +8000st andra, prenumerera på våra investeringstips:
Den ultimata guiden till

Fundamental analys

med Dr. Andrew Stotz
Andrew stotz signatur

Lär dig att värdera bolag & aktier genom Valuation Master Class

Aktieskolan är mycket stolta över att kunna erbjuda 50% rabatt på den berömda Valuation Master Class av Dr. Andrew Stotz!

• Onlinekurs i videoformat skapad av Dr. Andrew Stotz
  • Kursen har betyget 4.8 av 5 på Trustpilot från tidigare kursdeltagare
  • 100% återbetalningsgaranti om du inte är nöjd
Valuation-Master-class-omdöme
  • Ordinarie pris: $199
  • Kampanj via Aktieskolan
50 rabatt

Nu endast $99.00

Aktieskolan-logotyp

Utveckla dina kunskaper

Bli en bättre investerare genom att lära dig att värdera ett bolag.

4.8 av 5 stjärnor

Kursen om fundamental analys har betyget "Excellent" på Trustpilot.

30 år inom finans

Dr. Andrew Stotz har över 30 års erfarenhet på finansmarknaden.

Ordinarie pris: $199
Aktieskolans kampanjpris: $99

Presentation av kursen

Här presenterar Dr. Andrew Stotz kursen för fundamental analys. Som du märker redan i presentationen så talar Andrew klar och tydlig engelska och är mycket lätt att förstå.

Dr. Andrew Stotz

Omdömen & Recensioner

Vad säger tidigare elever?

Här nedanför visas två omdömen hämtade från Valuationmasterclass.com. Andrew har spenderat många år med att utbilda människor i ekonomi runtom i Asien, därav är omdömena hämtade därifrån. Här nedanför hittar du även en länk till alla +40 omdömen på Trustpilot där tidigare elever har gett kursen hela 4.8 av 5 betyg i omdöme.

Valuation master class-omdöme 1
5/5

In the Valuation Master Class Andrew provides you with answers to a lifetime of questions about valuation.

Tanatorn Leesakulvanich

5/5

In the Valuation Master Class, I learned how to set assumptions when valuing a company.

Chalisa Suwantawakup

Vad får du lära dig i kursen?

Modul 1 består av 7 olika kapitel. Här nedanför ser du vilka kapitel som bearbetas och vad du kommer att få lära dig.

Kapitel 1:
Grunderna inom redovisning

Kapitel 2:
Förutse vinster och förluster

Kapitel 3:
Förutse balansräkningens resultat

Kapitel 4:
Så undviker du vanliga värderingsmisstag

Kapitel 5:
Så hittar du bolag

Kapitel 6:
Grundläggande absolut värdering

Kapitel 7:
Grundläggande relativ värdering

Skapare av kursen:

Andrew Stotz

Dr. Andrew Stotz
CEO
A. Stotz Investment Research

“1992 lämnade jag en lovande ledarkarriär i Pepsi-Cola i Kalifornien för att undervisa i ekonomi i Thailand, och jag har inte slutat undervisa sedan dess. 1993 fann jag att mitt livs calling var finansanalytiker. Under min 20-åriga karriär hos mäklare och investeringsbanker var mitt stoltaste ögonblick när mina kunder röstade mig till # 1 analytiker i Thailand i tidningen Asiamoney Brokers Polls och Institutional Investor.

Jag driver nu mitt eget företag, A. Stotz Investment Research, där vi tillhandahåller forskningsresultat och forskningsverktyg för institutioner och investerare med högt nettovärde; Vi har också en konsultgrupp som hjälper verkställande direktörer och ledningsgrupper att göra sina företag till världsklass ur ett ekonomiskt perspektiv.

ValuationMasterClass.com kommer från mina nästan tre decennier av undervisning och arbete inom ekonomi. Jag är också värd för My Worst Investment Ever podcast, författare till fyra böcker och skapare av fyra onlinekurser.

Jag har en kandidatexamen i ekonomi, en MBA från California State University och en doktorsexamen. i ekonomi från University of Science and Technology of China. Jag bor i Bangkok med min 81-åriga mamma, som kommer att intyga att jag förblir analytiker i hjärtat!”

– Texten är hämtad från Andrew Stotz hemsida och översatt från Engelska